Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Jos saat kurjia lahjoja
Jos saat kurjia lahjoja

Jos rakkaasi ostaa sinulle kurjia ja huonoja lahjoja, syy ei ole hänen maussaan vaan siinä, että hän tuntee sinut liian hyvin.

Tuoreen kansainvälisen tutkimuksen mukaan läheiselle on huomattavasti vaikeampi ostaa sopivaa lahjaa kuin täysin ventovieraalle. Rakkaan henkilön maku on vaikeasti ennustettavissa.

Tähän päätyivät sekä hollantilaiset että belgialaiset tutkijat, jotka kyselivät 35:ltä, yli puoli vuotta yhdessä olleelta parilta näiden kumppaneiden mieltymyksiä huonekaluihin. Koehenkilöille näytettiin ensin 30 makuuhuonekokonaisuutta ja heitä pyydettiin valitsemaan oma suosikkinsa. Tämän jälkeen puolet koehenkilöistä valitsi kumppaninsa suosikin ja puolet heille täysin tuntemattoman henkilön, joka kuitenkin oli heidän kumppaninsa, suosikin.

Tutkijat huomasivat, että toisen tunteminen itse asiassa häiritsi lahjan valitsemista. Ei ainoastaan siksi, että puolisot olivat liian varmoja kumppanin mausta, mutta myös siksi, että he hyvin usein olettivat kumppanin maun olevan identtisen oman maun kanssa.

Eli, jos saat huonoja lahjoja, ole onnellinen, sinun kumppanisi tuntee sinut hämmästyttävän hyvin. Hän ei ehkä osta sitä oikeaa lahjaa, mutta mitä väliä sillä on, jos hän on oppinut tuntemaan sinun sielusi, mietteesi ja tapasi.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy