Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Keskenmenoriskejä
Keskenmenoriskejä

Nykyisessä laihuutta ihannoivassa maailmassa kaikkien äideiksi halajavien kannattaisi muistaa, että äitiys ei suosi langanlaihoja.

Englantilaisen tutkimuksen mukaan niillä naisilla, jotka ovat alipainoisia raskaaksi tullessaan, on 72 prosenttia suurempi todennäköisyys saada keskenmeno ensimmäisen kolmen kuukauden aikana kuin normaalipainoisilla henkilöillä.

   Muita samaisen 6 600 naista käsittävän tutkimuksen löydöksiä olivat muun muassa, että abortti eli raskauden keskeytys lisää seuraavan raskauden keskenmenoriskiä. Ja naisilla, jotka eivät olleet naimisissa tai eivät asuneet tulevan lapsen isän kanssa, oli normaalia suurempi keskenmenoriski, ja niillä naisilla, jotka olivat jo saaneet lapsen, mutta toiselle henkilölle, oli 60 prosenttia suurempi riski saada keskenmeno nykyisessä raskaudessaan.

Kolikon toiselta puolelta tutkimuksessa huomattiin, että hedelmien ja vihannesten, kuten myös suklaan syönti, laski keskenmenoriskiä. Sama huomattiin myös suunnitelluissa raskauksissa ja niillä, joiden alkuraskaus oli kulunut pahoinvointien kanssa.

Tutkimukseen osallistui 6 600 18 -55-vuotiasta naista.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy