Tarjoukset.fi

LuontaisTerveys
Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Oikotie onneen
Oikotie onneen

Mikä tekee sinut onnelliseksi -kysymykseen on varmasti lukemattomia vastauksia – riippuen vastaajasta ja hänen elämäntilanteestaan.

Asiantuntijoiden mukaan lukemattomat vastaukset voidaan kuitenkin typistää joihinkin, aivan yksittäisiin asioihin, jotka vahvistavat iloa ja avaavat tavallaan oikotien onneen.

Onni lähtee sisältä päin. Vanha vertaus puolillaan olevasta lasista on enemmän kuin totta. Kaikki riippuu siitä miten me suhtaudumme asioihin ja tapahtumiin. Koemmeko me asiat negatiivisina ja pelottavina, vaikka ne todellisuudessa eivät olisikaan. Onko suhtautumisemme aina kielteinen ja torjuva vai osaammeko löytää iloa ja ihania asioita harmaanakin päivänä.

Tutkimusten mukaan onnelliset ihmiset hymyilevät paljon ja suhtautuvat asioihin puhtaalla mielenkiinnolla. Heidän käytöksensä ruokkii onnellisuuden lisääntymistä. Negatiivisesti ajatellaan vasta sitten kun jotain pahaa on sattunut. Ja silloinkin huonot tapahtumat osataan laittaa omiin lokeroihinsa, tekemättä niistä isoja härkäsiä.

Miten sitten perusnegatiivinen henkilö voi löytää onnen ja jokapäiväisen ilon elämäänsä? Asiantuntijoiden mukaan siihen on olemassa erittäin yksinkertainen, joskin vaativa keino. Negatiivisen henkilön pitää aloittaa omien ajatustensa seuraaminen. Hänen tulee pikkuhiljaa muuttaa suhtautumistaan asioihin. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta kontrolloinnin ja asenteiden muutoksen avulla positiivinen ajattelu helpottuu päivä päivältä.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy