Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Jos hyvä elämä kiinnostaa, seuraa vaistoasi
Jos hyvä elämä kiinnostaa, seuraa vaistoasi

Kukapa ei toivoisi itselleen hyvää elämää. Monen mielestä juuri sellainen – hyvä ja antoisa elämäntaival- on tasapainoisen mielen perusedellytys.

Amerikkalaisten tutkijoiden ja elämäntapagurujen mukaan hyvä ja henkisesti yltäkylläinen elämä voidaan saavuttaa seuraamalla omaa sisäistä vaistoa.

Me olemme viisaampia kuin uskommekaan. Olipa se sitten Luoja tai evoluutio, niin meidän jokaisen sisään on asennettu ”antureita” auttamaan meitä reagoimaan ympärillämme tapahtuviin asioihin ja tekemään päätöksiä elämän eri tilanteissa. Näitä antureita voidaan kutsua myös vaistoiksi, oudoiksi tuntemuksiksi tai vaikkapa vain aavistuksiksi. Mutta kutsuttiinpa niitä sitten miksi tahansa, ne ovat kuitenkin olemassa syvällä meidän sisällämme ja ne puhuvat meille. Mutta valitettavan usein me emme osaa kuunnella niitä. Vaiston hiljainen ääni hukkuu kiireisen elämämme hektiseen myllerrykseen.

Amerikassa vaikuttavien elämäntapagurujen mukaan vaiston seuraamisessa on kaksi erittäin tärkeää asiaa. Ensimmäinen on hiljentyminen ja toinen sisäisen keskustelun seuraaminen. Me käymme jatkuvasti sisäistä keskustelua itsemme kanssa. Meidän vaistomme on hyvin usein tässä keskustelussa se toinen osapuoli.

Sisäinen keskustelumme voi joko ”tappaa” elämämme tai auttaa sitä puhkeamaan verrattomaan loistoon. Sinä olet mitä ajattelet on vanha hokema, joka pitää paikkansa. Mutta jos me emme osaa hiljentyä, niin me emme pysty seuraamaan omaa keskusteluamme niin hyvin kuin meidän tulisi.

Kun mieli on hiljaisena, on sydän avoin kuulemaan. Tätä keskustelua käydessämme on hyvä muistaa, että meidän keskustelukumppanimme - meidän vaistomme - on aina puolueellinen. Mutta onneksi se on aina meidän puolellamme.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy