Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Musiikkia seksiin
Musiikkia seksiin

Kynttilän pehmeä (siis liikakilot häivyttävä) valo sekä hyvä musiikki luovat kieltämättä romanttista tunnelmaa intiimeihin hetkiin, mutta entä sitten jos jompikumpi tai kumpikin näistä elementeistä puuttuu...

Onneksi rakastavaisten tai pikemminkin rakastelevaisten hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä ukrainalainen keksijä, tohtori Grigory Chausovskiy, on "panostanut" tällaiseen romanttisten elementtien puutteeseen ja suunnitellut erityisen musiikkia soittavan kondomin (josta kuitenkin puutuu vielä tunnelmavalo!).

Chausovskiyn suunnitteleman kondomin sisään on laitettu pienenpieniä antureita, jotka puolestaan on kytketty pieneen elektroniseen, ääniä tuottavaan laitteeseen. Laitteesta tuleva musiikki määräytyy asentojen mukaan ja äänenvoimakkuus säätyy parin intohimon kautta eli mitä kiihkeämpää seksi, sitä kovempaa musiikki.

Tohtorin mukaan kondomien anturit eivät ole vaarallisia. Rakastelevaiset eivät tule saamaan niistä sähköiskuja. Ja kalliitakaan nämä uudet seksilelut eivät Chausovskiyn mukaan ole. Niiden hinta on vain noin 20 prosenttia normaalia kondomia tyyriimpi.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy