Tarjoukset.fi

Kunta: Toimiala: Hakusana:  
Uusi haku

Uutiset

Takaisin

Naiset rakastavat tekoja
Naiset rakastavat tekoja

Sanotaan, että suomalainen mies ei puhu eikä pussaa, mutta se mitä hän sitten suustansa päästää pitää 100 prosenttisesti paikkansa.

Täytyy myöntää, että monenkin naisen mielestä puhe ja pusut ovat erittäin tärkeitä asioita ja parisuhteeseen kiinteästi kuuluvia osia. Mutta ei niiden puute maata kaada - miessukupuolen tunteettomuus sen sijaan kaataa.

Luoja loi naiset herkkähipiäisiksi ja tunteellisiksi olioiksi, joille teot huutavat joskus kovemmin kuin sanotut sanat. Naiset rakastavat tekoja. He arvostavat kukkia ja pieniä lahjoja, mutta ennen kaikkea he arvostavat jokapäiväisiä asioita ja niiden hoitamista naisen puolesta. Roskien vienti pyytämättä tai koukun poraus seinää ilman ärräpäitä ovat paljon arvokkaampia juttuja kuin miehet osaavat kuvitellakaan. Ainoastaan kovaksi keitetyt feministit tai rintaliivinsä polttaneet amatsonit saattavat olla tässä asiassa eri mieltä.

Puhumattomuudestaan suomalaisen miehen on turha tuntea alemmuuskompleksia, ei edes silloin kun vastapelurina on etelänmaalainen gigolo, joka ei tee muuta kuin ylistää ja kehuu naista maasta taivaisiin. Gigolon sanat ovat kuin heliseviä vaskia ja kiliseviä kulkusia, jotka loppujen lopuksi eivät merkitse mitään (eivät ainakaan gigololle itselleen), ja ne häipyvät pois seuraavan tuulenpuuskan mukana tai viimeistään silloin kun gigolon näköpiiriin ilmestyy kauniimpi nainen. Rehellisyyden nimissä on tietysti myönnettävä, että moni suomalainen daami on langennut ja tulee vielä lankeamaan näiden tummien "rakkauden lähettiläitten" puheisiin, mutta se on näiden naisten tyhmyyttä, ei suomalaisen miehen.

Omaan napaansa tuijottelusta suomalaisen miehen tuntea sen sijaan tulee omantunnonpistoksia. Tänä tasa-arvon aikakautenakin on olemassa miesten töitä ja naisten töitä. Ja tähän jakoon ei kehitys tule koskaan puuttumaan, tasa-arvoihmisten vakuutteluista huolimatta.

Jokainen nainen haluaa tuntea itsensä naiseksi, vaikka hänellä olisikin lyhyt ja miesmäinen kampaus ja housut jalassa. Ja ainoa tapa, jolla mies voi korostaa omaa miehisyyttään ja vahvistaa naisensa naiseutta, on kääriä hihansa ja liata kätensä jokapäiväisiä asioita tehdessään, jotta hänen rakkaansa ei tarvitsisi tehdä niitä. Esileikki ei nimittäin ala 15 minuuttia ennen rakastelua, se on koko päivän pituinen juttu.

Sivuston sisällön käyttö markkinointi- ja myyntitarkoituksissa on ehdottomasti kielletty. Scanria Oy